"G.Saray'a kaptan olma hayaliyle gelmişti"
Spor camiasını yıkan vefat sonrası Ahmet Çalık'ın eski takımı Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek de açıklamalarda bulundu.
Süper Lig ekibi Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın kullandığı araç Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Bu feci kaza sonrasında araçta tek bulunan Ahmet Çalık'ın vefat ettiği belirtildi.
"G.SARAY'A KAPTAN OLMA HAYALİYLE GELMİŞTİ"
Ahmet Çalık'ın önceki takımı Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek de hayatını kaybeden eski futbolcusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, TRT Spor'a bağlanıp trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık'la ilgili "Çok beğendiğim bir futbolcuydu. İlhan Cavcav'la çok mücadele ettik, onu vermek istemedi. Sonrasında kadromuza kattık. O dönem İlhan ağabey ile görüştük, çok zor ikna oldu ve transfer gerçekleşti. Galatasaray'da kaptan olma hayaliyle gelmişti. Ama olmadı... Haberi alınca çok üzüldüm. Türk sporuna yakışan efendi bir kişilikti. Allah rahmet eylesin. Gençlerbirliği ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























