Eboue: "İntihar edecektim..."
Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, Sunderland'e transfer olduktan sonra FIFA'dan aldığı ceza sebebiyle kötü günler geçirdiğini ve intihara kalkıştığını itiraf etti.
22 gün süren Sunderland macerasını ve sonrasında yaşadıklarını İngiliz gazetesi The Telegraph'a verdiği röportajda anlatan 33 yaşındaki futbolcu "Yataktan çıkmak istemediğim birçok gün oldu. Bir gün kendimi öldürmek istedim. Ailem beni güçlü tuttu ve onların sayesinde zor günleri anlattım. Eğer yalnız olsaydım korkarım ki intihar edebilirdim. Yatağımdan çıkmadığım zamanlarda 1-2 gün boyunca aynı odada yalnızdım. Kapıyı kilitledim ve sadece düşündüm. Çoğu zaman İncil okuyordum ve kendime soruyordum 'Emmanuel, niye kendine bunu yapıyorsun? Bu ailen için iyi değil' diyerek kariyerinin en dip noktasında olduğunu söyledi.
Eboue "Oğlum Mathis 7 yaşında ve Arsenal akademisinde oynuyor. Onu antrenmana götürdüğüm her zaman insanların sordukları sorular beni daha kötü yapıyor. 'Emmanuel, futbolu bıraktın mı?' diye sorduklarında içinde bulunduğum durumu açıklıyorum. Bu beni daha fazla depresif yapıyor. Beni tanıyan ve gören insanlar benim mutlu olmadığımı söyleyebilirler. Şu anda kariyerimin en dibindeyim, kötü bir zaman" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!

Tottenham'dan Senesi ile prensip anlaşması!

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi
























