Drogba hala 'Drogba'! Güçlü, hızlı...
Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, ilerleyen yaşına rağmen izleyenleri mest eden bir futbol ortaya koyuyor.
Fanatik
TARAFTARIN YÜZÜ GÜLDÜ
Maç eşitlikle sona ererken, Fildişi de adını çeyrek finale yazdırdı. Her ne kadar Drogba’nın İstanbul’a geliş süresi biraz daha uzamış olsa da, Afrika boğasının ortaya koyduğu performans, Galatasaray taraftarının yüzünü güldürdü ve Şampiyonlar Ligi için ümitlendirdi.
HERKESİ KORKUTTU
Maç sırasındaki bir pozisyonda bir süre yerde kalan Drogba, Galatasaray taraftarının yüreğini ağzına getirdi. Ancak korkulacak ciddi bir durum yoktu.
VAHİD'E SARILDI
Drogba, 2-2 sona eren maçın ardından centilmenlik örneği gösterdi ve Cezayir Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç’e sarıldı. İkili bir süre sohbet etti. Halilhodziç, bir dönem Trabzonspor’u çalıştırmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro

Marcus Rashford için kritik gün!

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro























