Almadığı kupa kalmadı!
Galatasaray'ın başında 6.sezonunu geçiren Fatih Terim teknik direktörlük kariyeri boyunca Türkiye'de birçok kupa kaldırdı.
Webaslan.com
Necati Ateş maç sonunda yaptığı açıklamada, "Kupayla bitirdik, kupayla başladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Erzurum halkına da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.
Maçta 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop ise, "Her zaman böyle maçlarda galibiyet güzeldir. Diliyorum ki bundan sonra lige de iyi başlarız. Üç turnuvada da şampiyon olmak için oynayacağız tabii ki." ifadelerini kullandı. Altıntop kendisine sorulan uyum sorunu yaşayıp yaşamadığı ile ilgili soruya ise, "Uyum sorunu yaşamıyorum. Umuyorum ki sezon sonuna kadar da bu şekilde gideceğiz. Sezon bittiğinde de yine şampiyon olacağız." diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İşte Juventus'un Galatasaray maçı eksikleri

Juventus'ta Spaletti ile çarpıcı tablo

Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Juventus'ta Khephren Thuram belirsizliği!























