Dişini gösterdi
Tobol maçında, ilk yarı boyunca yardımcıları ile paylaştığı hataları zaman geçirmeden oyuncularına anlatan Rijkaard'ın sesi soyunma odasını inletti.
Hürriyet
Maç boyunca yerinde durumayan ve sürekli ıslık çalarak futbolcularını uyaran teknik direktör Frank Rijkaard’a ise özellikle ilk 45 dakika bitmeyecek gibi geldi. Hollandalı çalıştırıcı, hakemin düdüğü ile birlikte çoğu futbolcusundan önce soyunma odasının yolunu tuttu.
Yaser’i haşladı
Burada ilk yarı boyunca yardımcıları ile paylaştığı hataları zaman geçirmeden oyuncularına anlatan ünlü teknik direktörün sesi, soyunma odasını inletti. Rijkaard, forvette çok etkisiz kalan Yaser’i haşlarken, Milan Baros’dan da daha fazla çaba göstermesini istedi. Sarı kırmızılıların hocası ayrıca, savunma oyuncularını da geriden top çıkarırken garanti oynamaları konusunda sert bir şekilde uyardı.
Havaya sıçradı
Buna karşılık ikinci yarı ile birlikte genç teknik direktörümüzün uyarılarının işe yaradığı görüldü. Sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan ve Mustafa Sarp’ın golü ile rahatlayan G.Saray, teknik patronunun da yüzünü güldürdü. Hele son dakikalarda Servet’in attığı kafa golü Hollandalı çalıştırıcının futbol oynadığı yıllardaki gibi havaya sıçrayarak sevinmesine neden oldu. Rijkaard, 90 dakikanın bitimi ile bu kez devre arası haşladığı futbolcularını tek tek kutladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!


























