'Büyücüye' sürpriz talip!

Kulübümüz ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı futbolcumuz Harry Kewell Glasgow Rangers'in transfer listesine girdi.  

'Büyücüye' sürpriz talip!
WEBASLAN

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Avusturalyalı futbolcu Harry Kewell, İskoçya Premier League takımlarından Glasgow Rangers'in transfer listesine girdi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini ve futbolu da sarı-kırmızılı forma altında bırakmak istediğini dile getiren Kewell için nabız yoklamaya başlayan Glasgow Rangers, Avusturalyalı futbolcunun menajeri Bernie Mandic ile görüşmelere başladı. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kewell için Glasgow Rangers 1+1 yıllık sözleşme hazırladı. Kewell'a 1.1 milyon avro garanti para teklif edecek olan Rangers, Avusturalyalı oyuncuya maç başına da 30 bin avro ödemeyi gözden çıkarttı.

Galatasaray, 2008'de Liverpool'dan transfer edilen Kewell ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanmış, 2010 senesinde bir yıllık opsiyon kullanılmıştı. 33 yaşındaki Kewell'ın geçen sezon başında uzatılan sözleşmesinde maddi olarak bazı indirimler gerçekleştirilmişti. Galatasaray'dan aldığı garanti paranın yüzde 35'i azaltılan Kewell, maç başı ücrete endeksli bir sözleşmenin altına imza atmıştı.

2010-2011 sezonunda sarı-kırmızılı forma altında şu ana kadar lig, kupa ve Avrupa da dahil olmak üzere 18'i ilk 11'de 23 maça çıkan Harry Kewell, toplam 6 golün altına imza attı. Galatasaray'da yoplam 1500 dakika süre alan Kewell, Avustralya Milli Takımı ile Asya Kupası'nda gösterdiği başarılı performans ve attığı iki golle dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başarmıştı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler