Tarihimizde ilk kez

Takımımız Avrupa kupalarında ilk kez Fransız temsilcisi Bordeaux'yu yenmeyi başardı. Daha önce galip gelemediğimi Bordeaux'yu çimlere gömdük.  

Webaslan.com
Tarihimizde ilk kez
Galatasaray, Avrupa Kupalarında Bordeaux'u ilk kez yendi. Galatasaray, Bordeaux takımı ile Avrupa Kupalarında 2006-07 sezonu Şampiyonlar Ligi gruplarında, 2007-08 sezonu Uefa Kupası gruplarında ve 2008-09 sezonu Uefa Kupası 3.turunda eşleşti. Galatasaray bu 3 eşleşmede Bordeaux ile oynadığı 5.maçta ilk kez kazandı. Galatasaray bu akşam rakibini 4-3 yenerken, 2006-07 sezonunda Şampiyonlar Liginde oynanan ilk maçta İstanbul'da 0-0 berabere kalmış, Fransa'da Bordeaux'a 3-1 kaybetmişti.

Geçen sezon Uefa Kupası gruplarında oynanan maçı Bodeaux evinde 2-1 galip bitirirken, bu sezon Uefa kupası 3.turunda oynanan ilk maç yine 0-0 berabere bitti. Bordeaux daha önce 1985-86 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupasında Fenerbahçe ile eşleşmiş İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı temsilcimize evinde 3-2 yenilip elenmişti.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler