Belalı ikili
27 yaşındaki Baros, sezon başından bu yana ligde 13 maça çıkarken, bunlardan 11'inde ilk 11'de yer aldı ve fileleri toplam 11 kez havalandırdı. Toplam 927 dakika süreyle lig maçlarında sahada kalan Baros, Sivassporlu Mehmet Yıldız ile ''Gol Krallığı'' yarışmasında zirveyi paylaşırken, aynı zamanda 4 de gol pası verdi. Milan Baros, takımının oynadığı son 3 lig maçında toplam 6 gol atarak, skora büyük katkı yaptı.
-LİNCOLN BÜYÜLÜYOR-
Galatasarayımızın Brezilyalı yıldızı Lincoln ise birçok sıkıntı yaşadığı geçen sezonun ardından, bu sezonki üstün performansıyla sarı-kırmızılı taraftarları adeta büyülüyor. 29 yaşındaki Lincoln, bu sezon ligde geride kalan 15 haftanın 12'sinde forma giyerken, bunlardan 11'inde ilk 11'de sahaya çıktı. Toplam 975 dakika sahada kalan Brezilyalı yıldız, bu süreye 7 gol ve 9 asist sığdırarak, takımına geçen sezona oranla çok büyük katkı yaptı.
Fenerbahçe derbisinde takımının tek golünü atan Lincoln, Beşiktaş'a karşı ilk kez forma giyecek. Geçen sezon ilk yarıdaki maçta Hakan Şükür ile birlikte kadro dışı kalan Brezilyalı futbolcumuz, ikinci yarıdaki maçta ise kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























