Transfer müjdesi! Resmi açıklama
Galatasaray basketbol şubesi koordinatörü Murat Özyer, 100-94 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından taraftarlarına transfer müjdesi verdi.
Galatasaray basketbol şubesi koordinatörü Murat Özyer, 100-94 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından taraftarlarına transfer müjdesi verdi.
Yayıncı kuruluş muhabirinin "Jamont Gordon ve Scoty Hopson ile görüştüğünüz ve imza aşamasına geldiğiniz söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Özyer; "Jamont Gordon ve bir Avrupalı oyuncu var. Bunların ikisiyle birden transfer aşamasına geldik. Çok kısa saatler içerisinde bir transfer olabilir. Pocius geri dönebilir. Kasım'ın ikinci bölümünde çıkışa geçeceğimizi tahmin ediyorum. Uzunlarımızdan şu an istediğimiz katkıyı alamıyoruz. Sakatlıklar düzeldiği zaman daha iyi bir takım olacağız." cevabını verdi.
Özyer; "Ayrıca, hakemler de bir standart tutturmalı. Her pozisyona aynı dikkati göstermeliler. Merkez Hakem Kurulu başkanı da buradaydı. Bu konuda rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!
























