Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, telefonla bağlandığı Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Prandelli bombası patladı. İşte o sözler ve gelişmeler
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, telefonla bağlandığı Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Sarı-kırmızılı yönetici net bir şekilde Cesare Prandelli'den memnun olmadığını söyledi. Trabzonspor karşısında alınan farklı mağlubiyet ve etkisiz futbol üzerine çileden çıkan Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ile birlikte altı saat boyunca İtalyan teknik adamı sorguya çekerken birçok konuyu masaya yatırdı
"PRANDELLI'NİN ARKASINDA DURMAM ZOR"
İtalyan teknik adam ile ilgili çarpıcı sözler söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Galatasaraylı taraftarlar yerden göğe kadar haklıdır. Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam zor. İçim kan ağlıyor. Eski yönetim Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Cesare Prandelli'ye vaad edilenler inanılmaz. Şu anda futboldan memnun değilim. Mukavelesine baksanız kafayı yersiniz. İki gün sonra Avrupa maçımız var, ne olur yapmayın. Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tandığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Prandelli, 'Ben buraya çalışmaya geldim' diyor" açıklamasını yaptı.
"OCAK AYINA KADAR ZAMAN VERİN"
"Cesare Prandelli ile yollar ayrılacak mı?" sorusuna da yanıt veren sarı-kırmızılı yönetici, "Bize Ocak ayına kadar zaman verin" ifadelerini kullandı.
"OCAK AYINDA ÇOK CİDDİ DEĞİŞİKLİK OLACAK"
Ocak ayından takımda çok ciddi gelişmelerin olacağını söyleyen Albayrak, "Takıma giremeyen oyuıncuları satacağız. Bu gidenlerin ardından tasarruf yapacağız ve 1-2 oyuncu alacağız. Ocak'ta birkaç yıldız alınacak. Yıldız futbolcu satmayacağız. Ocak ayında futbolcularda çok ciddi bir değişiklik olacak. Galatasaray, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın Trabzonspor'un formasını giymeyi Allah herkese nasip etmez. Ocak ayında oynayanlar oynayacak, oynamayanlar gidecek" dedi.
BU TOPLANTI DEVAM EDECEK"
Trabzonspor maçının ardından Florya'da teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yaptıklarını söyleyen Albayrak, "Bugün çok ciddi bir toplantı yaptık. Pazartesi günü de bu toplantı devam edecek. Futbolcularımızla birlikte bu toplantı devam edecek. Dün akşam çok ciddi bir acı çektik. Bundan sorna böyle olmayacak. Bunu net bir şekilde garanti ediyorum" diye konuştu.
"SNEIJDER'İN KADRODA OLMADIĞINI GÖRÜNCE..."
Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçına 11'de başlamamasıyla ilgili olarak, "Sneijder'i Ali Dürüst oynatmadı gibi bir şey söz konusu değil. Kadroyu gördükten sonra moralim çok bozuldu. Ali Dürüst bana 'Ne oldu? dedi. 'Bu kadroyla bu maçı alamayız' dedim. Biz kadroya karışamayız. Taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum. Taraftarımız Sneijder oynayacak diye kombine alıyor, kaliteli futbol için kombine alıyor. Galatasaray'da Sneijder'i bilerek küstürmeye çalıştığımızı söyleyen yönetici varsa derhal istifa etsin. Sneijder ile sözleşme uzatacağız. Kendisi ile konuştuk. Ne demek küstürmek. Böyle bir şey söz konusu değil." dedi.
"HİKMET KARAMAN'A TEKLİF YAPMADIK"
Teknik direktör Hikmet Karaman'a teklif yapıp yapmadığı sorulan Albayrak, "Hikmet karaman'a bugün bir teklif götürmedim. Böyle bir şey yok. Bu tamamen yalan" diyerek cevap verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri






























