Gruptan nasıl çıkarız?
THY Euroleague E Grubu'ndaki Galatasaray'ın Abdi İpekçi'de dünya devi CSKA Moskova'yı devirmesinin ardından son iki hafta öncesindeki ihtimalleri sizler için derledik.

THY Euroleague Top 16'da'da Galatasaray Medical Park'ın CSKA Moskova'yı mağlup ettiği maçın ardından Nenad Krstic, sarı-kırmızılı taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Sırp basketbolcu maçın ardından yaptığı açıklamada, "Galatasaray bizden daha iyi oynadı. Maçta önde olmamıza rağmen Galatasaray'ın son çeyrekte enerjisi bizden daha fazlaydı. Salondaki ortam da harikaydı. Ben böyle ortamlara alışkanım çünkü Partizan'da oynadım. Partizan seyircisine yakın bir taraftar vardı. Harikaydı gerçekten. Galatasaray'ın gruptan çıkıp, çıkmayacağını göreceğiz. Olympiakos ve Galatasaray'ın iki maçı var. Ancak şunu söylemeliyim ki buradaki taraftar son 8'de olmayı hak ediyor" sözlerini kullandı.
Öte yandan Galatasaray Medical Park'ın THY Euroleague'de daha önce FC Barcelona Regal, Montepaschi Siena ve Olympiakos ile oynadığı maçlara da yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, bu önemli organizasyonun en çılgın taraftarı seçildi.
%%EMBEDVIDEO_2644%%
%%EMBEDVIDEO_2641%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
