Galatasaray'dan 4 yabancı transfer
FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Galatasaray Doğa Sigorta 4. yabancı transferini yaptı. Sarı-Kırmızılılar, pivot pozisyonunu 24 yaşındaki ABD’li basketbolcu Zach Hankins’le güçlendirdi.

Galatasaray Doğa Sigorta, coach Ertuğrul Erdoğan’ın sözleşmesini uzatmasının ardından transfer çalışmalarına hızlı girdi.
Daha önce Alex Hamilton, R.J. Hunter ve Daryl Macon’la anlaşarak 3 yabancı transferi yapan Sarı-Kırmızılılar bu kez uzun rotasyonuna takviye yaptı.
Bu sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Aslan, 24 yaşında ve 2.11 boyundaki ABD’li pivot Zach Hankins’le 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon CEZ Nymburk formasıyla Avrupa kariyerine adım atan Hankins, sezonu İsrail ekibi Maccabi Rishon Lezion ’da tamamlamıştı.
İsrail ekibini ligde finale taşıyan önemli etkenlerden birisi olan Hankins, LeZion’da 12.7 sayı, 5.3 ribaund, 1.0 asist ortalamasına ulaşmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xavi Simons'a Premier Lig kancası!

Neil El Aynaoui, Roma Yolcusu!

Manchester United tarihinin en pahalı transferleri

Barcelona, Ter Stegen için çözümü buldu

Real Madrid'te, Rodri dışında çılgınlığa yer yok!

MANU'dan 82 milyon euro'ya transfer!

Luis Diaz transferinde sıcak gelişme!

Real Madrid yine gelir rekoru kırdı

Milan, Estupinan için Brighton'a ilk teklifini yaptı
