Galatasaray'da 18 milyon euro'luk pişmanlık!
Galatasaray, Victor Nelsson'u takımda düşünmüyor ve yollarını ayırmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı futbolcu için daha önce Sevilla'nın teklif ettiği 18 milyon euro'luk teklifi kabul etmemenin pişmanlığını yaşıyor.
Fotoğraf : AA
Galatasaray'dan geçen sezonun ikinci yarısında Roma'ya kiralanan Victor Nelsson, sezonun sona ermesiyle birlikte geri döndü.
Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almayan Danimarkalı savunma oyuncusu ile yollarını ayırmak istiyor. Nelsson da Galatasaray'da kalmaya sıcak bakmıyor.
26 yaşındaki savunma oyuncusu için gelecek teklifleri dinlemeye hazır olan Galatasaray, Nelsson için çözüm arıyor. Nelsson için daha önce Sevilla, 18 milyon euro'luk teklifte bulunmuştu. Sarı-kırmızılı takım, bu teklifi kabul etmemenin pişmanlığını yaşıyor.
Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Nelsson'un Galatasaray ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'nin şoklar, sürprizler ve zaferlerle dolu sezonunun bilinmeyen yüzü!

Mainz, St. Pauli'yi ateşe attı!

Leon Goretzka: "PSG maçı için çok heyecanlıyız"

Petr Cech: "Chelsea artık aynı kulüp değil"

Sir Alex Ferguson, hastaneye kaldırıldı!

Zinedine Zidane'den Real Madrid'e ret!

Milan, Rafael Leao'nun bonservisine karar verdi!

Bruno Fernandes, MANU'da kalmasının sebebini açıkladı

Liverpool'dan stoper transferi için net talimat: Sam Beukema

Albert Riera'nın Eintracht Frankfurt'taki koltuğu sallantıda


























