Başkan sıkıntılı... Kongre öncesinde Özhan Canaydın liste arayışında...

Liste çalışmaları da devam ediyor. Ancak ekibini yeni isimlerle kurmayı planlayan Başkan Canaydın, isim bulmakta zorlanıyor. Canaydın kime teklif götürse, nazik bir şekilde ‘hayır’ yanıtı alıyor. Ayrıca muhaliflerin son günlerde yaptığı toplantılardan haberdar olan Başkan’ın, ‘Gelin birlikte toplanalım. Galatasaray’ı ileriye götürecek her türlü birliğe varım’ mesajını verdiği sızan haberler arasında.
Bu arada Canaydın'ın kurmayları şimdiden vedalaşmaya başladı. Sarı - Kırmızılı Yönetim Kurulu'nda yer alan birçok önemli isim Başkan Canaydın'la görüşerek, yeni seçimde göreve gelmek istemediklerini bildirdiler. Yöneticilerin büyük bölümü, çok yorulmalarını ya da özel işlerinin yoğunluğunu gerekçe olarak gösterdiler. Başkan Özhan Canaydın'ın da, en çok güvendiği isimlerin, yeni yönetimde bulunmayacaklarını bildirmelerinden sonra, yeni liste için arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi.
2. Başkan Ali Dürüst ile Özer Saraçoğlu da yönetimde yer almayacak isimlerin başında geliyor. Başkan Canaydın'ı en çok şaşırtan Refik Arkan, üzerindeki büyük baskıya rağmen, yönetime girmeyeceği bildirdi. Arkan'ın, Yönetim Kurulu'na daha genç isimlerin dahil olması gerektiğini savunduğu ifade edildi. Ayrıca kulübün mali konularında, perde arkasındaki kritik isimlerden biri olarak bilinen Mete Başol'un yanı sıra Bikem Ardakoç ile Özkan Olcay da, seçime girmeyeceklerini açıkladılar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu

10 gollü çılgın maçta kazanan Barcelona!

Isak'ın Liverpool ısrarı sürüyor

Juventus'tan Douglas Luiz kararı!

Arsenal'in Henry ve Aubameyang sonrası yeni 14 numarası Gyökeres

Türkiye ile anılmıştı, artık Sunderland'te

Real Madrid'de 10 numara kararı!

Thomas Müller, Vancouver Whitecaps'a transfer oluyor

Manchester City, James Trafford'ı geri aldı
