Baros ilk 11'e
Galatasaray'da Milan Baros'un Karpaty Lviv maçında ilk 11'de sahada olması bekleniyor.
DHA

Sivasspor karşısında Milan Baros'u yedek kulübesinde tutan Frank Rijkaard, bu oyuncunun alternatifi olarak transfer edilen Mehmet Batdal'ı da yedek kulübesinde oturtmuştu.
Hollanda kampında sakatlanan ve henüz fizik kondisyon açısından takım arakadaşlarının gerisinde bulunan Milan Baros'un yokluğunda Mehmet Batdal'a tam olarak güvenmeyen Rijkaard'ın, Karpaty Lviv maçında kadroda değişiklik yapması bekleniyor.
Rijkaard'ın gol bölgesinde yaşanan sıkıntıyı bir an önce gidermek için Milan Baros'u Karpat Lviv maçında risk alarak ilk 11'de oynatması kesinlik kazandı.
Hollandalı teknik adam, Çek golcü ile Sivas dönüşü yaptığı görüşmede, fizik olarak ne durumda olduğunu sorduğu ve perşembe günü 90 dakika sahada tutacağını söylediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!

Napoli'ye 84'te büyük şok!
