"Yüksek hedeflerim var"
Meira, Alman spor dergisi Kicker'de yayınlanan röportajında, ''Galatasaray'a transferinizde para nihai bir karar için etken değil miydi?'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Hayır, o zaman Moskova'ya gitmem gerekirdi. Orada daha fazla kazanırdım. Bununla ilgisi yok. Ben yüksek hedefleri olan profesyonel bir oyuncuyum'' dedi.
Galatasarayımızın çok cazip bir perspektif sunduğunu belirten Meira, ''Galatasaray'ın yurt içinde ve uluslararası alanda çok yüksek istekleri var. Beni çok hızlı bir şekilde ikna eden büyük bir takım'' şeklinde ifade kullandı.
Stuttgart'tan kendisini iyi hissetmediği ya da memnun olmadığı için ayrılmadığını kaydeden Meira, VfB Stuttgart'ın, ikinci vatanı gibi ve sevdiği bir kulüp olduğunu, ancak 4 ya da en fazla 5 yıl daha profesyonel olarak oynayabileceğini, en büyük isteğinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu sözlerine ekledi.
Meira, Galatasarayımızla şampiyon olmanın kendileri için bir görev olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nde mümkün olduğu kadar ileriye gitmek istediklerini, teknik direktör Michael Skibbe ile de tanıştıklarını ve birbirlerine karşılıklı saygı duyduklarını sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

Girona'da Stegen düşüncesi


























