Trabzonspor maçına hazırız
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, antrenörlerimiz Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcularımız daha sonra iki takıma ayrılarak taktik çalışma gerçekleştirdi.
Tedavileri tamamlan Arda, Okan ve Sabri de antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştı. Orkun ve Song tesislerde tedavi görürken, Linderoth, Semih ve Uğur da tesislerde özel antrenman programları doğrultusunda salonda ve sahada fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Galatasaraylı futbolcularımız, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.
-SERKAN'A OPERASYON-
Bu arada, Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sol diz menisküsünden sakatlanan Serkan Çalık'a yarın operasyon yapılacak.
Kulübümüzden yapılan açıklamada, Serkan'a, yarın sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde artroskopik müdahalede bulunulacağı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

Vinicius Junior'dan Xabi Alonso itirafı: "Zor bir dönemdi"

Eintracht Frankfurt'ta Can Uzun krizi!

Flick'ten Yamal açıklaması: "Onu koruyacağım"

Maguire'den fedakarlık! Maaşında indirme gitti!

Luis Enrique: "Bu maçın favorisi yok"

Joao Cancelo'dan geleceği için açıklama

Chelsea'de Enzo krizi: Real Madrid için gemileri yaktı!

Jonathan Rowe: "Premier Lig'e dönmek istiyorum"

Antonio Conte: "Federasyon başkanı olsam beni seçerdim!"

























