Skibbe rahatladı
Ancak yönetimimiz Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verdikten sonra "Skibbe'nin arkasındayız" diyerek Alman hoca ile devam kararını ilan etmişti. Yine de G.Saray ile Skibbe'nin beraberliğinin uzun sürmeyeceği yolunda kuşkular sürerken, Skibbe son 1 haftada derin bir nefes aldı. Sezona birlikte başladığı iki yardımcısının ayrılmasının ardından Burak Dilmen ve Cevat Güler ile Trabzonspor maçına çıkan Skibbe önce sistemini değiştirip, tek golcü iki ön libero Ayhan ve Meira ile takımının orta sahasını güçlendirdi.
Lider Trabzonspor'u 3-0 gibi skorun yanısıra üstün bir oyunla deviren sarı kırmızılılar, önce Skibbe'ye yönelik ağır baskıyı durdurdular. UEFA'da final hedefleyen sarı kırmızılıların grup maçlarına Olympiakos gibi bir Yunan devi karşısında nasıl başlayacaktı. Skibbe, Trabzonspor maçının taktiği ve sistemini değiştirmedi. Bu kez sarı kırmızılı futbolcular Trabzonspor maçının da üstüne çıkarak sezonun en iyi futbolunu oynadılar.
Olympiakos'u yenerek grubunda önemli bir avantaj yakalan G.Saray ile birlikte teknik direktör Skibbe'de oldukça rahatladı. Maçtan sonra sarı kırmızılı yıldızların galibiyeti Skibbe'ye koşarak kutlamaları, Alman hocanın eline yönetime karşı daha da güçlendirdi. Artık Skibbe daha rahat bir şekilde takımını Eskişehirspor maçına hazırlamanın keyfini sürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer



























