Kredi için yetki isteyecek

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilecek kongrede kulüp yönetim kurulu, genel kurul üyelerinden kredi anlaşmasının uygulamaya sokulması için yetki talep edecek. Kulüpten daha önce yapılan açıklamada, sağlanacak kredinin kulüp ve iştiraklerinin mevcut banka borçlarının yapılandırılması ve Futbol A.Ş. ile Sportif A.Ş'nin birleşmesi kapsamında hissedarlara yönelik yapılacak çağrının finansmanında kullanılacağı ifade edilmişti.
Sarı-kırmızılı kulüpte, iki şirketin birleşmesi operasyonu için 100 milyon dolar kredi alınması planlanırken, birleşme çalışmalarında Goldman Sachs International firması aracı kurum olarak belirlenmiş ve bu işlemlere yönelik yetki alabilmek için olağanüstü genel kurul toplantısı çağrısı yapılmıştı.
Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak genel kurula, üye aidatlarını en geç 18 Eylül 2008 tarihine kadar yatırmış olanlar katılabilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif

Simone Inzaghi'den Al-Hilal ve Inter açıklamaları

Nottingham Forest'tan Elanga için ret!

Christensen, Barcelona'da kalıyor!
