Serkan'dan iddialı açıklamalar!
Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkan, ailesinin Almanya'ya geldiği yer olan Trabzon'da, Trabzonspor'a gol attığını belirterek, ''Tabii ki çok mutlu oldum. Ama önemli olan maçı kazanmamızdı. Benim gol atmam değil, takımın kazanması önemliydi'' dedi.
Serkan Çalık, Panionios maçının çok önemli olduğunu da vurgulayarak, ''Ne yazık ki sakatlıklarımız var. Barış da sakatlandı. Ancak Nonda ve Linteroth sakatlıktan kurtuldu. Çok önemli bir maç ve yenmeliyiz. Elimizden geleni yapıp, yenmeye çalışacağız'' ifadesini kullandı.
Sezon başından bu yana fazla oynama şansı bulamamasının hatırlatılması üzerine de Serkan, ''Tabii ki insan oynayamadığı için üzülüyor. Her futbolcu oynamayı ister. Bekledim, şans geldi ve elimden geleni yapmaya çalıştım'' diye konuştu.
Serkan Çalık, takım arkadaşlarıyla arasındaki ilişkilerin çok iyi olduğunu da belirtirken, ''Hedefim Galatasaray'da kalmak ve her futbolcu gibi oynamak'' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"
























