Perez'ın derdi sakatlık
Sakatlığı ile gündemden bir türlü düşmeyen Fransız futbolcu Sebastian Perez'in sezon sonunda gönderilip, gönderilmemesi sarı kırmızılı yönetim kurulunu ikiye böldü. Galatasaraylı yöneticilerin bir bölümü, ‘‘Takım için çok yararlı bir futbolcu. Bu kadar ucuza daha iyisini bulamayız’’ derken, bir bölümü de, ‘‘İyi ama sürekli sakatlanıyor’’ yorumunu getirdi.
Galatasaray yönetiminin Fransız futbolcu hakkında son kararı sağlık ekibinden istediği rapor sonrasında vereceği belirtildi. Sarı kırmızılı yönetime kulüp doktoru Serhan Kurtulmuş'un vereceği rapor olumlu çıkarsa genç futbolcu Perez'in önümüzdeki sezon da sarı kırmızılı formayı giyebileceği belirtildi.
Gidip, gitmeme arasında büyük sıkıntı yaşayan Perez şunları söyledi: ‘‘Sakatlığımın sorun olduğunu biliyorum. Ancak geçmişte geçirdiğim sakatlığın beni bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim. Keşke sakatlık olmasaydı da oynadığımız bütün maçlarda yer alabilseydim. Ayrılmak gibi bir niyetim yok.
Oynayamadığım bütün maçlar benim için vicdan azabı oldu. Özellikle sağ kanattan yapılan bir hata gol olunca, televizyon karşısında ya da tribünde kahroluyordum. Sakatlığımın beni üzmediğini düşünenler kötü niyetli insanlar. Ben aldığım ahlaki eğitim nedeniyle kazandığım bütün paranın karşılığını veririm.’’
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı'dan Türkiye ve transfer yanıtı

Milan'dan Arne Slot hamlesi! İlk görüşme olumlu

Kenan Yıldız'dan Juventus itirafı: "Bu bir güven meselesiydi"

Real Madrid'e bedava transfer: Konate

Liverpool'un yeni teknik direktörü Iraola!

Real Madrid, Courtois'in halefini buldu: Ewen Jaouen

James Milner'dan emeklilik kararı

Chelsea'den Marc Cucurella kararı!

PSG'de yeni hedef Junior Kroupi!

Rodri'den Real Madrid sorusuna açık kapı!

























