Galatasaray şansını deneyecek: Konate!
Yönetimin Liverpool'dan ayrılan 27 yaşındaki İbrahime Konate'yi gündemine aldığı ve ilerleyen günlerde yıldız futbolcu için teklifte bulunacağı öğrenildi.
Gelecek sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Yeni sezonda kadroya bir stoper takviyesi yapması beklenen Cimbom'un kısa süre önce Liverpool'dan ayrılacağını açıklayan İbrahime Konate'yi gündemine aldığı öğrenildi.
MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLECEK
Sarı-Kırmızılı takımın ilerleyen günlerde oyuncunun menajeriyle temasa geçip Konate için teklifte bulunacağı da gelen bilgiler arasında. Yönetim, Chelsea, Real Madrid ve Körfez ekiplerinin radarında bulunan 27 yaşındaki Fransız savunma oyuncusunu ikna edip Sarı-Kırmızılı formayı giydirmeyi hedefliyor.
51 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Liverpool formasıyla 51 maça çıkan Konate söz konusu karşılaşmalarda 2 kez gol sevinci yaşadı. 1.91 boyundaki Konate, hava hakimiyetinin yanında fizik gücü ve mücadeleci yapısıyla da dikkatleri çekiyor.
Fransa Milli Takımı ile de 27 maça çıkan tecrübeli savunmacıya güncel verilere göre 50 milyon euro değer biçiliyor.
40 MİLYON EURO ÖDENDİ
Cimbom'un transfer gündeminde yer alan 27 yaşındaki Fransız stoper için bugüne kadar 40 milyon euro bonservis ödendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar























