Kral sahada!
Geçtiğimiz hafta içinde hasta olduğu gerekçesiyle Hakan Şükür’ü kadroya almayarak tepkileri üzerine çeken Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, tecrübeli futbolcuyu dünkü derbide ilk 11’de sahaya sürdü. Belçikalı teknik adam, bu hafta içinde baba olmaya hazırlanan Hakan Şükür ile aynı sevinci yaşayacak Ümit Karan ile birlikte forvette oynattı.
Kral Hakan dün Beşiktaş önünde Baki ve Koray'ın kabusu oldu. Her hava topunu aldı. Müthiş post yaptı. Göstere göstere Baki'yi penaltıya götürdü. Sıkışan hep onu gördü. Biraz şanslı gününde olsa golde atardı. Sahaya çıkınca gençleşiyor. Takımda yer almak, katkıda bulunmak onun için doping oluyor. Yoksa bu enerjinin açıklaması yok.
Taraftarın sevgisi
Sarı kırmızılı taraftarların, futbolcuların ısınması sırasında ilk olarak Bordeaux maçında forma giymeyen Hakan Şükür’ü tribünlere çağırması dikkati çekti. Taraftarlar daha sonra Iliç ve Ümit Karan ve diğer futbolcuları tribüne çağırarak, sevgi gösterilerinde bulundular. Erik Gerets kulübede unuttuğu Ayhan Akman’ı da hatırladı. Gerets, Hasan Şaş’ı yedek soyundururken Ayhan’a ilk onbirde şans verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Coventry City, 25 yıl sonra Premier Lig'e döndü

Sassuolo, evinde Como'yu yendi

Juventus'ta Manuel Locatelli ile imza

Bournemouth'da Iraola yerine Marco Rose

Moise Kean çılgına döndü: Fenomene canlı yayında tehdit

Andoni Iraola: "Kimseyle anlaşmadım"

Chelsea, Moises Caicedo ile nikah tazeledi

Manchester City'ye kötü haber: Ruben Dias

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Real Madrid'de kalanlar ve gidenler belli oldu!


























