100'lük Ümit baba oluyor!
Galatasaray'ın tecrübeli forveti Ümit Karan attığı golle gecenin adamı oldu. İlk yarıda Hakan Şükür'ün düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışında meşin yuvarlağı ağlara yollayarak Cim-Bom'u derbi maçta galibiyete taşıyan Ümit, Birinci Lig kariyerindeki 100. golünü kaydederek dalya dedi ve 100'ler kulübüne girdi.
Attığı bu gol yıldız futbolcu için eşi Zeynep'in bugün bir erkek bebek dünyaya getirecek olması nedeniyle çok ayrı bir önem taşıyordu. Ümit Karan, Beşiktaş kalecisi Runje'yi mağlup ederek topu ağlara yolladıktan sonra adeta havalara uçtu. Takım arkadaşları da kapalı tribünün önüne koşarak hep birlikte bebek sallama hareketi yaparak Ümit'in sevincine ortak oldu. Ümit maçtan sonra çok özel bir gol attığını söyledi.
Bu arada Necati Ateş ve Hakan Şükür'den sonra Saşa İliç'in de ligde penaltı kaçırması üzerine yeni penaltıcı olarak topun başına geçip, meşin yuvarlağı ağlara yollayan Ümit Karan, Cim-Bom'un krizini de bitirdi
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"

Udinese, David Alaba transferinde sona yaklaştı

Marsilya'da Genesio krizi; işler arapsaçı!

Tottenham'dan eski başkana dev tazminat!

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!
























