"Kabze kaptanımız olacak"
Başkan Canaydın, Hasan Kabze'nin geçen yıl attığı gollerle Sarı-Kırmızılı takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadığını belirterek, "Hasan Kabze, hem iyi oyuncu hem de çok iyi bir G.Saraylı. Önümüzdeki yıllarda da takımımızın kaptanı olmaya layık bir futbolcu." dedi. Başkan Canaydın, Hasan'ın Sakarya'ya 2 gol atarak kalitesini bir kez daha gösterdiğini belirterek, "Hasan, geçen yıl attığı kritik gollerle şampiyonluğumuzda çok etkili olmuştu. Bu sezon sakatlıklar sebebiyle zor günler yaşadı. Ancak iyileşti ve yeniden gollerini atmaya başladı." diye konuştu.
Hasan Kabze'nin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunun altını çizen Canaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hasan'ın Ç.Dardanel'den transfer edeceğimiz dönemde bonservisinde 100 bin Euro'luk bir pürüz vardı. Dardanelli yöneticiler, haklı olarak böyle kaliteli ve genç bir oyuncunun bonservis bedelinde bir türlü indirime yanaşmıyorlardı. Bu pürüz sebebiyle transfer çıkmaza girmişti. Tam o sırada odama Hasan girdi ve Galatasaray'a transfer olmak için bu rakamı cebinden ödemeye razı olduğunu söyledi. Tabii bu davranışı beni çok gururlandırdı. Onun bu hareketinden sonra pürüzleri giderip Hasan'ı kadromuza dahil ettik."
Canaydın, Hasan gibi yürekten Galatasaraylı olan bir futbolcunun önümüzdeki yıllarda Sarı-Kırmızılı takımda kaptan olmaya layık olduğunu belirterek, "Hasan Kabze gibi genç oyuncular bizim geleceğimiz. Galatasaray'da geldiği günden itibaren en ufak bir sorun çıkarmadı. İnşallah onun gibi karakterli bir oyuncunun gelecekte takımın başında sahaya kaptan olarak çıkmasını arzuluyorum." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya kupada iki golle turladı

Atalanta, Raspadori'yi açıkladı

Sergio Ramos, Sevilla'yı satın alıyor!

Leon Goretzka'dan geleceği için açıklama!

Davide Frattesi için İngilizler devrede

Manchester United'da De Zerbi yeniden gündemde

Tottenham'da John Heitinga sürprizi!

Roma, 25 milyon euro'luk transferi açıkladı

Real Madrid'e bir darbe daha! Kral Kupası da gitti!

Arsenal'den final için ilk adım!



























