10 numara planı
Galatasaray'da Teknik Direktör Eric Gerets'in iki sezondur ısrarla istediği 10 numara transferi devre arasında yapılacak. Sarı - kırmızılı yönetim, Belçikalı hocanın, takımda, "beyin" görevini vereceği orta saha oyuncusunu kadroya katmak için planını hazırladı.
Yönetimin, 10 numara transferini bitirmek için, kadroya girmekte bile zorlanan Carrusca'nın yanı sıra İnamoto'yu gözden çıkardığı vurgulandı.
İdarecilerin, ilk olarak sezon başında 5 yıllık sözleşme imzalatılan Carrusca'yı bonservisi ile göndermeyi düşündüğü, bunun gerçekleşmemesi halinde Arjantinli futbolcunun kiralanacağı öğrenildi.
Ülker'in parası kasada
Cim-Bom, Carrusca'yı kiralayacak bir kulüp bulamazsa, sezon başında imzaladığı sözleşmesi 31 Mayıs 2007 tarihinde bitecek olan İnamoto ile yollarını ayıracak. Yönetim bu iki oyuncudan birini gönderdikten sonra listedeki 10 numara adaylarından en uygununu kadrosuna katacak. Ülker'in, Carrusca için verdiği 5 milyon doları kasasında beklettiği öğrenilen Galatasaray'ın, 10 numaralı pozisyonda oynayacak futbolcuyu bu parayla transfer edeceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı























