İlacımız F.BahçeArka arkaya gelen yenilgilerle üzüntüye boğulan futbolcularımız, F.Bahçe'yi yenerek kendilerini affettireceklerini söyledi
Ayağa kalkmalıyız
Hürriyet Gazetesi'nin 26 Şubat tarihli haberine göre, derbi için dün topbaşı yapan Galatasaray’da genç ve tecrübeli futbolcular sabah çalışmasının ardından bir araya gelerek Fenerbahçe maçı öncesi toplantı yaptılar. Futbolcuların, kötü sonuçların faturasını kendilerine çıkararak, "Baştan aşağı hepimiz suçluyuz. Kötü günler yaşıyoruz. İki mağlubiyet bize hiç yakışmadı. Fenerbahçe derbisinde kim görev alırsa, sahada varını yoğunu ortaya koymalı. Bu gidişi durdurmak da bizlerin işi. Her takımın yaşadığı sarsıntıyı biz erken yaşıyoruz. Bunu sona erdirmek bizim görevimimiz" diyerek kritik Fenerbahçe derbisini kazanmak için galibiyet sözü verdiler.
İçi rahat olsun
Başkan Özhan Canaydın’ın aldığı veda kararı karşısında büyük üzüntü yaşadıklarını da belirten futbolcular ağız birliği ederek, "Fenerbahçe’yi kupadan eleyerek, başkanımız Özhan Canaydın’ı bu kararından vazgeçirmek bizim için kaçınılmaz olacak. Onu bu sıkıntıdan kurtaracak ekip de biz olacağız. Kendisine Bayer Leverkusen karşısında turu geçeceğimizi söyledik, yapamadık. Ama bu kez sözümüzde durup, Fenerbahçe’yi eleyeceğiz. Çarşamba akşamı için başkanımızın içi rahat olsun. Kendimizi affettireceğiz" dediler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

Galatasaray'a karşı Rio Ngumoha sürprizi!

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise

Gavi'den sakatlık itirafı!

Napoli'den Lukaku kararı!

Jamie Carragher: "Liverpool'un sorunu transferler!"

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet























