"Hagi kalmalıydı"
Milli maçların ardından tatile koşan ve takımın toplanacağı 26 Haziran'a kadar futbolu rafa kaldıran yıldız oyuncu, çok yoğun bir sezon geçirdiğini ve futbolu tatil süresince kafasından çıkardığını belirtirti. Şampiyonluğu ve 2.'liği kaybetmelerinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Necati, "Son ana kadar zirvedeydik. Ama şans yanımızda değildi. Buna karşılık Fenerbahçe ise çok şanslıydı. Kupayı kazanmamız da bizi rehavete sokunca zirveden koptuk" dedi. Golcü oyuncu, özellikle Şampiyonlar Ligi'ni kaçırmalarının takım ve kulüp için büyük darbe olduğunu ifade etti.
Tüm bu yaşananların üzerine Hagi'nin takımdan ayrılmasının da kendileri için ikinci bir üzüntü kaynağı olduğunu anlatan Necati şöyle devam etti: "Hagi adam gibi adamdı. Kendisiyle çok iyi anlaşıyorduk. Bırakıp gitmesi bizi çok üzdü. Takımı iyi tanıyordu ve kalsa başarılı olabilirdik. Gerets ise bizi tanımıyor. Bu nedenle zorlanabilir. Umarım geçiş sürecini kayıpsız atlatırız." Geçen sezon sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine yeterince destek vermemesinden şikayet eden başarılı futbolcu, "Zaman zaman 5 bin kişiye oynadık. Yeni sezonda onları yanımızda görmek istiyoruz. Onlar da görevlerini yaparsa başarıya ulaşırız" diye konuştu.
Necati, basında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ise iyi bir kadrolarının bulunduğunu ve transfere ihtiyaç olmadığını söylerken, "Eğer alınırsa Felipe ve Ze Roberto çok yararlı olabilir" dedi. Yıldız oyuncu, Ümit Karan'ın dönüşüyle forvet sayısının 4'e çıkmasının çok önemli olmadığını belirtirken konuşmasını şöyle tamamladı: "Forma askıda duruyor ve çalışan alacak. Rekabetin olduğu yerde başarı daha kolay gelir. Zaten artık başarısızlığa tahammülümüz yok."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!



















