Felipe Melo'dan Neymar'a destek
Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Neymar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Melo, Neymar'ın başka bir ülkeden olması halinde Brezilya'da daha fazla takdir göreceğini söyledi.
Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Neymar hakkındaki görüşlerini paylaştı. Neymar'ın 2026 Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından konuşan Melo, yıldız futbolcuya destek verdi.
"DAHA ÇOK TAKDİR GÖRÜRDÜ"
Felipe Melo, Neymar'ın Brezilya'da hak ettiği değeri yeterince görmediğini savundu. Melo, "Başka bir ülkeden olsaydı Brezilya'da daha çok takdir görürdü." ifadelerini kullandı.
"KISKANAN BİRÇOK İNSAN VAR"
Neymar'a yönelik eleştirilerle ilgili de konuşan Melo, yıldız oyuncuya karşı kıskançlık olduğunu dile getirdi. Melo, "Ona karşı olan ve onu kıskanan birçok insan var." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!

Bouaddi'den M. City'ye "Hemen gelirim" mesajı!

Borussia Dortmund, Emirates Kupası'nın sahibi!

Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer



























