Felipe Melo'dan Neymar'a destek
Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Neymar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Melo, Neymar'ın başka bir ülkeden olması halinde Brezilya'da daha fazla takdir göreceğini söyledi.
Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Neymar hakkındaki görüşlerini paylaştı. Neymar'ın 2026 Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından milli takımı bıraktığını açıklamasının ardından konuşan Melo, yıldız futbolcuya destek verdi.
"DAHA ÇOK TAKDİR GÖRÜRDÜ"
Felipe Melo, Neymar'ın Brezilya'da hak ettiği değeri yeterince görmediğini savundu. Melo, "Başka bir ülkeden olsaydı Brezilya'da daha çok takdir görürdü." ifadelerini kullandı.
"KISKANAN BİRÇOK İNSAN VAR"
Neymar'a yönelik eleştirilerle ilgili de konuşan Melo, yıldız oyuncuya karşı kıskançlık olduğunu dile getirdi. Melo, "Ona karşı olan ve onu kıskanan birçok insan var." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























