Okan Buruk'un Antalyaspor planı
Akdeniz ekibi karşısında zafere uzanıp, şampiyonluk turu atmak isteyen Galatasaray'da kadro netleşiyor. Okan Buruk; merkezdeki Torreira ve Lemina'yı bozmayı düşünmezken, önlerinde ise Barış, Sara ve Yunus'a formayı verecek. Sağ bekte ise Sallai yerine Boey'in 11 başlaması bekleniyor.
Son oynanan Samsunspor maçında sahadan hezimetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluk turunu ertelemişti.
Sarı-Kırmızılılar, bu kez evinde oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasında galibiyete uzanmayı ve 26. zaferini resmen ilan etmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Okan Buruk'un kadroda birtakım değişiklikler yapacağı öne sürüldü.
Gelen haberlere göre sakatlık yaşadıktan sonra oyundan çıkmak durumunda kalan Rolland Sallai yedek soyunacak. Macar futbolcunun yerine büyük bir aksilik olmaz ise Sacha Boey'in 11'de başlayacağı belirtildi.
LEROY SANE KULÜBEYE
Orta alanın merkezinde Mario Lemina ve Lucas Torreira ikilisi bozulmayacak. İki oyuncunun önünde ise tek bir değişiklik olacak. Leroy Sane'nin, Akdeniz ekibi karşısında kulübede yer alabileceği bildirildi. On numara pozisyonunda Gabriel Sara'nın sahada yer alması beklenirken, Yunus Akgün sağ kanada çekilecek. Barış Alper Yılmaz'ın sol kanatta yerine de dokunulmayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"


























