Florya'da Xavier izdihamı
Ümit Karan ile Bülent Korkmaz'ın düzkoşu yapmakla yetindiği çalışmada, sakatlıkları süren Suat Kaya ve Vedat yer almadı. 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından çift kale maç yapan futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Bu arada Xavier'e sabah saatlerinde tesislerde efor testi yapıldı. Elde edilecek verilere göre Portekizli oyuncuya özel bir antrenman programı uygulanabileceği ifade edildi.
Xavier yeni bir takımla, yeni hedeflere koşacağı için heyecanlı olduğunu söylerken, "Takımda mükemmel bir hava var. Galatasaray'ın kadrosu çok geniş ve zengin. En iyi olan ve çok çalışan formayı kapar" şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Fatih Terim, yeni oyuncuların katılımı nedeniyle idman programını değiştirdi. Fatih Hoca yenilerin takıma en kısa sürede uyum sağlaması için onlara fizik kondisyon yüklerken, taktik çalışmalara ağırlık vermeye başladı. Galatasaray'ın dünkü idmanına yeni transferler nedeniyle taraftar büyük ilgi gösterdi.
Teknik heyetten evini taşımak için izin alan Ali Lukunku antrenmana katılmazken, bu futbolcunun cumartesi günü yapılacak idmana katılacağı bildirildi. Fransız futbolcu Lukunku, cuma günü geç saatte Türkiye’ye dönecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü


























