Galatasaray'da orta sahaya üç yıldız adayı

Galatasaray, orta saha transferinde Eduardo Camavinga, Pape Gueye ve Khephren Thuram gibi isimlerle ilgileniyor. Sarı-kırmızılılar, üç oyuncudan birini kadrosuna katmak istiyor.  

Galatasaray'da orta sahaya üç yıldız adayı

Şampiyonlar Ligi'nde hedef büyüten Galatasaray orta saha için transfer politikasını tamamen dünya yıldızları üzerine kurdu.

Başkan Dursun Özbek'in, "En kısa zamanda" dediği dev kupaya kilitlenen sarı-kırmızılılar, tüm finansal imkanlarını seferber etmiş durumda. İlk hedef Real Madrid'in 23 yaşındaki Fransız yıldızı Eduardo Camavinga. 50 milyon Euro piyasa değerine sahip orta saha oyuncusu için resmi girişimler hız kazandı.

Listenin ikinci sırasında Juventus forması giyen Khephren Thuram var. 25 yaşındaki başarılı merkez orta sahanın güncel piyasa değeri 40 milyon Euro. Üçüncü aday ise Villarreal'de istikrarlı bir sezon geçiren ve güncel değeri 40 milyon Euro olan 27 yaşındaki Senegalli ön libero Pape Gueye.

Yönetim, bu üç yıldızdan birini kadrosuna katıp, Devler Ligi'nde ses getirecek bir orta saha hattı kurmayı hedefliyor.

OYUNCU PERFORMANSLARI

Geride kalan sezonda oyuncuların istatistikleri şu şekilde:

Eduardo Camavinga

43 Maç
2 Gol
1 Asist

Khephren Thuram

45 Maç
4 Gol
4 Asist

Pape Gueye

39 Maç
5 gol
2 Asist



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler