Dönüyorlar!
Galatasarayımız’da, Harry Kewell ve Juan Pablo Pino sevinci yaşanıyor. Sakatlıkları düzelen yıldız oyuncular dün sabah takımla birlikte çalışmalara başladı.
Milliyet
Sarı-kırmızılı takım evinde 13 Eylül Pazartesi günü Gaziantepspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takım kamplarında bulunan isimler katılmazken Kewell ile Pino’nun takımla çalışması büyük sevinç yarattı.
Kasığındaki kronik sakatlığı yüzünden UEFA Avrupa Ligi’ndeki Karpaty rövanşı ve Eskişehirspor maçlarında forma giyemeyen Kewell’ın iyileştiği, Pino’nun arka adalesindeki problemin de düzeldiği bildirildi. İki yıldızın, Rijkaard’ın görev vermesi halinde Gaziantep’e karşı forma giyebilecekleri kaydedildi.
Sarı-kırmızılı futbolcular yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda topla koordinasyon ve şut çalışmaları yaptı. Tedavisine devam edilen Çağlar Birinci ise takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde çalıştı. Cim-Bom, Gaziantep mesaisini bugün yapacağı tek idmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!




















