Cim Bom Jestroviç'in peşinde!
Anderlechtli yöneticilerin Nenad Jestroviç'i satmaya kesinlikle yanaşmadıkları ve Galatasaray'ın dışında Almanyan'dan bir çok kulübün bu futbolcunun peşinde koştuğu ifade edildi. Alman kulüplerin hepsine red cevabı veren Belçikalıların, Galatasaray'ın transfer teklifine kesin bir cevap vermedikleri, sezon sonuna kadar süre istedikleri belirtildi.
Nenad Jestroviç'in ise Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve Anderlechtli yöneticiler ile yaptığı görüşmede, ‘‘Belçika'dan ayrılıp kariyerimi başka bir ülkede sürdürmek istiyorum. Bunun için bana yardımcı olun. Galatasaray benim için çok iyi bir basamak’’ dedi. 26 yaşındaki Sırp golcünün sezon sonunda sarı kırmızılı formaya çok yakın olduğuda öğrenildi.
Anderlecht Kulübü'nün resmi sitesinde yer alan haberde ise Galatasaray'ın Jestroviç ile ciddi olarak ilgilendiği ve istatistiklerini sürekli takip ettiği belirtildi. Resmi siteye göre Sırp golcü için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de bu futbolcuyu ısrarla istediği Lukunku'nun da bu transfer için olumlu konuştuğu ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Frankfurt, 2-0'ı koruyamadı

Celta Vigo, Mestalla'yı yasa boğdu

Union Berlin ile St. Pauli puanları paylaştı

Dominik Szoboszlai'den geleceği için mesaj!

Getafe, Bilbao'ya puan kaptırmadı!

Kenan Karaman, Schalke'yi şampiyonluğa taşıyor!

Harry Kane Real Madrid maçına yetişecek mi?

Ronaldinho'dan Lamine Yamal'a övgü

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Moises Caicedo'dan Real Madrid yanıtı!























