Canaydın start verdi!
Galatasaray Başkanı'nın ilk etapta bu düşünceye sıcak bakmadığı ancak daha sonra yakın çevresinin ısrarı ile bu kararını değiştirdiği belirtildi. Canaydın önümüzdeki ay sonundan itibaren mart ayına kadar sürecek olan büyük bir operasyon başlatacak.
Canaydın'ın en büyük operasyonu Seyrantepe'deki yeni stadın inşaatı olacak. Galatasaray Başkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Seyrantepe'deki yeni stat inşaatı için temel atmaya hazırlanıyor. Arsanın tümünün Galatasaray'a verilmesine rağmen temel atma işlemi üst kullanım hakkına sahip olan bölümde gerçekleştirilecek. Canaydın kongreye Seyrantepe sorununu çözüp öyle gitme amacında.
Canaydın yeni hazırlayacağı yönetimi de baştan aşağıya değiştirme düşüncesinde. Şu anki yönetimden sadece üç ya da dört üye Canaydın ile devam edebilecek. Ayrıca Ergun Gürsoy'un da ayrılma kararını değiştirebileceği belirtiliyor. Canaydın yeni isimleri yıpranmamaları için sır gibi saklıyor.
Muhalefet cephesinde de hareketli saatler yaşanıyor. Canaydın ve ekibini karşı olan üyeler başkan adayı çıkarma konusunda ortak karar aldı. Muhalefet cephesi de Canaydın gibi başkan adayını yıpranmaması için gizli tutuyor. Ayrıca lise hegamonyasının yıkılması ve daha geniş tabanlı bir yönetime sahip olunması da planlar arasında yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

























