Canaydın-Gerets zirvesi...
Sportif direktör Bülent Tulun'un da bulunduğu toplantıda, Gerets'in, kasetlerden izlediği maçlar doğrultusunda sarı-kırmızılı ekiple ilgili görüşleri öğrenilirken, gelecek sezon için neler yapılabileceğinin de ele alındığı bildirildi.
Bu arada, Ribery'nin, Marsilya Kulübü'ne 4 yıllık imza atması, Galatasaray'da moralleri bozdu. Sportif direktör Bülent Tulun, bu futbolcunun tüm haklarının kendilerinde bulunduğunu ifade ederek, "Ribery bizim futbolcumuz. Kendisi kandırılmış" dedi.
Ribery'nin böyle bir şeyi nasıl yaptığına anlam veremediklerini kaydeden Tulun, "Başka bir kulübe imza atmasının cezası 10 milyon Avro. O'na bu imzayı attıranlar, Galatasaray'ın bu futbolcuya yaptığı ödemelerin herhalde farkında değil. Bizim bu konuda hiçbir açığımız ve eksiğimiz yok. Ribery'ye de bir lira bile borcumuz yok. O'nu kandırmışlar" diye konuştu.
Öte yandan, teknik direktör Gerets'in İstanbul'da kalacağı evi bulabilmek için Florya civarında araştırmaların sürdüğü, Belçikalı teknik adamın bugün kendisine ev baktığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!



















