"Arda bizden kopmaz"
Arda altyapımızdan yetişmiş, Galatasaraylılık ruhunu en üst düzeyde taşıyan bir futbolcudur. Onu bir gün Galatasaray kaptanı olarak görmek istiyorum. Zaten şu anda bize resmi bir teklif de gelmedi. Tabii ki her futbolcunun gönlünde Premier Lig yatar. Bu anlamda Arda’ya astronomik bir teklif gelirse öncelikle kendisiyle konuşmamız gerekir. ‘Gitmek istiyorum’ şeklinde bir talebi olursa, hiçbir zaman önünü tıkamayacağız” dedi.
HERKESİN PAYI VAR
Kazanılan şampiyonluğun Feldkamp’ın takımdan ayrılmasıyla ilişkilendirilmesine çok üzüldüğünü dile getiren Üstünel, “Başarıyı bireyler değil, camia olarak hepimiz üstlenmeliyiz. Sezona iki kupa hedefiyle başlamıştık. Hedefimizden birine ulaştık ve mutluyuz.
Şampiyonlukta Florya’da çalışan bekçiden, ahçıya kadar herkesin emeği var. O yüzden sevincimizi hep birlikte yaşamalıyız. Sezon içersinde çok enteresan dönemler geçirdik. Cezalar aldık, hocasız kaldık. Cezalı dönemde takımın çok iyi motive olması, genç oyuncuların, ağabeyleri tarafından sahiplenilmesi bu başarının en büyük etkenlerinden birisi” diye konuştu.
ANKARA’DA İLAN ETTİK
Üstünel, Feldkamp’ın ayrıldığı dönemle ilgili olarak da “Önümüzde G.Birliği maçı vardı ve büyük önem taşıyordu. Takımı toparlama görevi başkanımıza düştü. Onun yaptığı konuşmalar bizi çok duygulandırdı. Oyuncularımızın sahaya yansıttıkları mücadele sonrasında ben de kendimi soyunma odasında buldum. Şampiyonluğu bu karşılaşmada ilan ettik. Oyuncularımızın üzerindeki çamurlu formaları çıkardık. Şimdi sandıkta saklıyoruz. Bu formaları açık artırma usulü satacağız. Böylece kulübümüze ek bir gelir sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Haldun Üstünel, sözlerini şöyle sürdürdü:
FELDKAMP HAKLIYDI
Seçim döneminde beni en çok üzen olayların birisi de listede Abdürrahim Albayrak’ı istemediğim yönünde iddiaların ortaya atılması oldu. Ben onu çok severim. Albayrak’ın, hem ağabey hem de kulübe hizmet etmiş biri olarak gönlümde ayrı bir yeri vardır.
Bu karar tamamen başkanımıza aittir.” Takım içi disipline aykırı hareketlere göz yummamanın şart olduğunu belirten Üstünel, “Ortada bir sistem vardı ve bu sistemin çiğnenmemesi gerekiyordu. Hocamız Beşiktaş derbisi öncesi Hakan Şükür ve Lincoln’ü kadro dışı bıraktı. O dönemin ardından Lincoln’ü kazanmak bizim için zor oldu. Hakan ise çabucak toparlandı.Lincoln G.Saray’ın en önemli mal varlıklarından birisi. Onun değerini biliyoruz” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


























