Zorunlu açıklama
Galatasarayımız, Yeni Şafak Gazetesi'nin takımımızın idmanında kavga çıktığına dair yaptığı haberin doğru olmadığını içeren bir basın açıklaması yaptı.
Galatasarayımız, bugün Yeni Şafak ve Haber Türk Gazetesi'nde doğruluk değeri taşımayan haberler için basın açıklaması yaptı.
"Bugün Yeni Şafak gazetesinde 'Şok! Galatasaray idmanında kavga' başlığı ve Abdullah Eğilmez imzasıyla yayınlanan haber tamamıyla gerçekdışıdır. Asılsız dedikodulara dayandırılarak masa başında üretilen ve yalnızca sansasyon yaratma amacını taşıdığını düşündüğümüz bu tarz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini hatırlatır, bu çarpık habercilik anlayışından kulübümüzü yasal yollara başvurmak zorunda bırakmadan vazgeçilmesini dileriz."
"Bugün Haber Türk Gazetesi Spor Bölümü'nde 'Türkiye şimdi de bu iddiayı konuşacak' başlıklı yazıyı ve haberi hazırlayan Tahir Kum’u şiddetle kınıyoruz. Söz konusu haberin Türkiye Futbol Federasyonu ile olan haklı davamızı çeşitli yollarla saptırmak amacıyla dedikodudan öteye gitmeyen asılsız bir haber olduğunu önemle belirtiriz.
Sırf sansasyonel haber yapabilmek adına yayın ve yayıncılık ilkelerine sadık kalınmadan, Basın Meslek İlkeleri çiğnenerek yazılan bu tip hayali haberlere son veren zihniyetlerin gazete yönetimlerine egemen olması gerektiğine inanıyoruz."
Galatasaray Futbol A.Ş.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif























