"Zamanı gelince konuşacağım"

 

Vatan
"Zamanı gelince konuşacağım"
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, son dönemde artan suçlamalar karşısında “Susma hakkımı kullanıyorum” dedi. Özellikle F.Bahçe tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen, sarı-kırmızılı camiada da tepki gösterilen, son olarak da önceki akşam Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan Trabzon maçında taraftarların protesto gösterisinde bulunarak yönetimi ile birlikte istifaya davet ettiği Özhan Canaydın, sabırla beklediğini söyledi. G.Saray Kulübü’nün kritik bir dönem yaşadığını, kendisinin de sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurgulayan Canaydın şu ifadeleri kullandı:

“Bana karşı hem federasyon, hem bazı rakiplerimizden, ayrıca kulüp içinde ve taraftarlardan büyük suçlamalar geliyor. Şimdiye kadar kimseye cevap vermedim. Ama herkes şunu bilsin ki, ben G.Saray için susuyorum.

Çok önemli projeleri hayata geçirme aşamasındayız. Seyrantepe ve Riva’da sona geldik. Bunların yanında, açıklayamayacağım iki tane projemiz daha var. Şu anda tüm mesaimizi ve dikkatimizi bunlara vermiş durumdayız. Bu nedenlerden dolayı şu anda konuşmama hakkımı kullanıyorum.

‘KONUŞACAĞIM’

Ama sonuna kadar suskun kalmayacağım. Benim de konuşacağım zaman gelecek. Şu anda G.Saray Kulübü’nün menfaatlerini düşünerek hareket ediyorum. Zaman, bunu yapmamı gerektiriyor. Sonrasında ise tüm eleştirilere ve suçlamalara gereken yanıtları vereceğim.”



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler