"Zaman ilacımız olacak"

Teknik patronumuz Frank Rijkaard, “Henüz istediğimiz düzeyde değiliz. Oyunun tamamını oynayamıyoruz. Takımı bir bütün haline getirmek benim görevim. Bu da zamanla olacak işler. Zaman bizim ilacımız olacak.” dedi.  

Hürriyet
"Zaman ilacımız olacak"
UEFA Avrupa Ligi macerasına Tobol sınavlarıyla başlayan, zayıf Kazak rakibini geçerken bir hayli zorlanan G.Saray, 3. eleme turunda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya karşısında adeta ter attı.

İlk golü kalesinde görmesine rağmen çabuk toparlanıp peş peşe gollerle play-off vizesini cebine indiren sarı kırmızılıların futbolu, teknik direktörümüz Frank Rijkaard’ı umutlandırdı.

Henüz tam olarak hazır olmadıklarını iade eden Hollandalı çalıştırıcı, “Sağlıklı bir ekip olmamız için elimizdeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor” dedi.

Rijkaard, şöyle devam etti: “Henüz istediğimiz düzeyde değiliz. Oyunun tamamını oynayamıyoruz. Takımı bir bütün haline getirmek benim görevim. Bu da zamanla olacak işler. Zaman bizim ilacımız olacak.”

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler