Zaferle dönün aslanlarımız!
15 Kasım'da 2004 Avrupa Şampiyonası Play-off baraj maçında Letonya ile ilk maçını oynayacak Türkiye A Milli Futbol Takımı, özel bir uçakla saat 11.00 sıralarında bu ülkeye hareket etti. Havalimanından hareket öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Letonya'nın hafife alınacak bir ekip olmadığı yönündeki uyarılarını yineleyerek, "Zor bir maç oynayacağız. Hava ve diğer şartların bizi en az şekilde etkilemesini sağlayıp, en iyi sonuçla ülkemize dönmeyi ve buradaki maçtan da zaferle ayrılarak Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefliyoruz. Takımın morali yerinde ve milli takım zaferi başaracak güce sahip" dedi.
Futbolcular da Letonya'daki maçtan avantajlı bir skorla dönerek, Portekiz biletini Türkiye'de kesin almayı hedeflediklerini belirterek, "Rakibi tam tanımıyoruz. Kapalı bir ekip. Şenol hocamızın verdiği bilgilerle tanımaya çalıştık. Letonya'daki maçtan iyi bir skor alıp, evimizdeki maçta Portekiz'deki Avrupa Şampiyonası'na bilet almak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Ama kazanan biz olmak istiyoruz" dediler.
A Milli Takım kafilesi havalimanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken, futbolcuların hareket edeceği saatlerde bir Japon kafilenin havalimanına gelmesi İlhan Mansız'a zor anlar yaşattı. Japonlar, İlhan Mansız'dan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Şenol Güneş, Letonya'daki maça hastalıkları dolayısıyla Yıldıray ve Alpay'ı götürmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arne Slot'tan penaltı tepkisi!

Hamburg, Stefan Kuntz'a veda etti!

Manchester City, 2026'ya puan kaybıyla başladı

Brentford, yenilmezlik serisini Tottenham karşısında sürdürdü

Elye Wahi, Nice'e kiralandı!

Liverpool, 3 maç sonra puan kaybetti

Dev kulüpler Bernardo Silva için sıraya girdi: 9 yıllık dönem bitiyor

Hull City, 5 maç sonra ilk kez yenildi!

Allegri'den Nkunku açıklaması!

Real Madrid, Vinicius ile yeniden masaya oturuyor

























