"Yüzde % 100 diyemem"
Karşılaşma sonrası mikrofonlara konuşan Abdul Kader Keita penaltı pozisyonunu anlatarak sözlerine başladı.

Gecenin yıldızı Keita, "Her zaman olduğu gibi ceza sahasına girdiğinizde üzerinize gelen oyuncular mutlaka olur. Ben topla buluştuğumda rakibiminden sıyrılmak istedim fakat rakibin hamlesiyle kendimi yerde buldum." dedi.
Penaltıyı kullanmak isteyen Keita, "Ben penaltıyı kendim kullanmak istedim fakat kaptanımız Arda başka bir oyuncuyu tercih etti. Önemli olan penaltının kimin attığı değil gol olmasıdır." ifadelerini kullandı.
Ali Sami Yen'in atomsferiyle ilgili soruya Keita, "Stadın ambiansı harikulade, bizi hep destekliyorlar. Taraftarlarımızın hoşuna gidecek harekletler sergilemek isityoruz." dedi.
Keita'nın yüzde kaçını izliyoruz sorusuna, "Ben futbollumu oynamaya gayret ediyorum, %100'üm de diyemem %50 de diyemem. Yapmak istediğim tek şey takıma daha fazla uyum sağlamak. Bu da oluşunca çok daha başarılı olacağımızı biliyorum. Sahada sadece Keita'yı izliyorsunuz" diyerek sözlerini sona erdirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!
