Yönetim öfkeli
2. Başkan Fatih Altaylı, rakip kaleyi rahatsız bile edemediklerini belirtip, "Deplasmanlarda rakip kaleciler rahat oynuyorlar. Gol pozisyonları bile üretemiyoruz.
Futbol Şubesi Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, yenilginin üzüntüsünü üstünden atamadığını söyledi. Albayrak, "Bir gecede bütün ağzım üzüntüden yara oldu. Çok kötü oynadık. Bunu futbolcular da kabul ediyor. Herkes çok üzgün. Rakibi küçük gördüler" diye konuştu.
Yönetici Osman Güneri, ekip oyunundan uzaklaşmanın sıkıntılarını yaşadıklarını söyledi ve "Futbolcular maça gerektiği kadar konsantre değildi. Biz kendi kendimize yenildik. Bu stresi devamlı yaşıyoruz. Ekip oyunundan bireyselliğe doğru gidiyoruz. Bu takımı motive etmek gerekir" yorumunu yaptı.
Özer Saraçoğlu ise kötü oyunun karşılığını gördüklerini belirtti. Saraçoğlu neden böyle olduğunu anlayamadığına değinerek, "Tamamen normal sonuç. Çok kötü oynadık. Ben bu işi anlayamıyorum ve kavrayamıyorum. Bir çözüm bulmalıyız" şeklinde ifade kullandı.
Eşref Hamamcıoğlu yenilgiye ağır eleştiri getirdi. Oyuncuların aldıklarını paranın karşılığını vermesi gerektiğini savunan Hamamcıoğlu, "Biz futbolcuların hakkını veriyoruz. Onlardan da bir şeyler istemek bizim hakkımız. Neredeyse kale direğini bile çalımlayacaklar" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor




















