Yönetim fena sıkıştı!
Stadın tüm eksiklerine rağmen maçlar Mecidiyeköy’de oynanırsa, bir yıl sonra UEFA’dan gelmesi muhtemel olan ceza göze alınacak. Cim Bom’un bir sonraki sezon Avrupa Kupaları’ndan men edilmesi bile gündeme gelecek. Ancak UEFA’nın ülke federasyonlarını yetkili kılması ve Galatasaray’ın önümüzdeki sezon Avrupa’da olmaması, bir tölerans tanınabileceği şeklinde yorumlanıyor. Konuşulan bir şey daha var ki, o da Futbol Federasyonu’nun, Sami Yen’e lisans vererek riske girmek istemeyeceği.
Bu durumda Sarı-Kırmızılı ekibin önümüzdeki sezonki adresi, taraftarın geçtiğimiz sezon bir türlü ısınamadığı Atatürk Olimpiyat Stadı olacak gibi gözüküyor. Bir diğer sıkıntı ise yıllardır kulüp kasasını kemiren mali problemler. Önümüzdeki 15 gün içerisinde toplam 43 milyon dolar borç ödemek zorunda olan yönetim kurulu kara kara düşünüyor. idareciler kaynak bulmakta bir hayli zorlanıyor. Sadece takımdaki futbolculara tatile çıkmadan önce miktarı 8 milyon dolara ulaşan ödeme yapılması gerekiyor.
Yönetim çare düşünse de alternatif planların hiçbirinden şu ana kadar olumlu sonuç alınamadı. Ödenecek para bulunsa dahi bu kez fedakârlık yapma sırası futbolculara gelecek. Takımda kalacak isimlerle görüşmeler yapmayı planlayan yöneticiler, oyunculardan alacakları paranın yarıya yakınından feragat etmelerini isteyecek. Bu öneriye alınacak yanıt merak konusu. Bir diğer sıkıntı kaynağı ise doların yükselişiyle birlikte ortaya çıkan ekstra maliyet!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde büyük onur!

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"

Hansi Flick: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz"

Lamine Yamal: "Koşmazsak kaybederiz"

THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!


























