Yoğun güvenlik önlemleri
Diyarbakırspor-Galatasaray karşılaşmasında yoğun güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olması dikkati çekti.
Diyarbakırspor-Galatasaray karşılaşmasında yoğun güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olması dikkati çekti.
Özel uçakla Diyarbakır'a gelen Galatasaray kafilesi, Diyarbakırsporlu yöneticiler ile Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katılan çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.
Galatasarayımızda, sakatlıkları süren Baros ve Emre Aşık ile cezalı olan Keita ile Mustafa yer almadı. Diyarbakırspor'da da cezalı olan Barış ve Ayman kadroya dahil edilmedi.
Öte yandan 1 maç hak mahrumiyeti cezası alan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yerine takımın başında Abdullah Güllü sahaya çıkacak.
Cezası nedeniyle stada giremeyecek olan Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer ile diğer yöneticiler de statta incelemelerde bulundular.
Fiyatları 30 ile 200 lira arasında değişen maç biletlerine Diyarbakır ve çevre illerden sporseverlerin fazla ilgi göstermedikleri gözlendi.
Maç öncesi Galatasaray ve Diyarbakırsporlu yöneticiler, kentteki Galatasaray Store'un açılışına katıldılar.
Galatasaray, kaldığı otelden stada gelirken 6 motorize ekip ile çok sayıda koruma otosu sarı-kırmızılı ekibe eşlik etti.
Atatürk Stadı çevresinde alınan yoğun güvenlik önlemlerinin ise en üst düzeyde olması dikkati çekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"
























