"Yine şampiyon olacağız"
Ergün, ilk yarının kendilerinin iyi geçmediğini belirterek, "İlk yarı bizim için tabiki iyi bitmedi. En yakın rakibimizin 7 puan gerisinde kaldık ama tabiki umudumuzu yitirmedik. Çok şansız maçlar kaybettik. Alabileceğimiz maçları kaybettik. 7 puanlık fark kapanmayacak bir fark değil. Geçen sene de Fenerbahçe ile aramızda puan farkı vardı ama biz inancımızla, takım olma ruhumuzla bunu kapatıp, en son maçta şampiyonluğu yakaladık. Bu sene yine amacımız şampiyon olmak. Devre arası kampını iyi değerlendirip, iyi çalışıp, ilk yarıdaki eksikliklerimizi azaltıp yine şampiyon olmak istiyoruz." dedi.
İlk yarıda kazanabilecekleri Ankaragücü ve Vestel Manisaspor maçları gibi karşılaşmaları kaybettiklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "En şanslı aldığımız maç ise Bursaspor maçıydı. Çok kötü oynamamıza rağmen maçı kazandık. Bursaspor o maçta çok iyi oynamıştı. Kötü oynadığımız maçı kazandık ama iyi oynadığımız bir çok maçı kaybettik" diye konuştu.
Sarı kırmızılı futbolcu futbol hayatıyla ilgili olarak ise "Gazetelerde yönetimin benimle bir daha sözleşme imzalamayacağına dair ve yaşlandığımla ilglii haberler çıkıyor. Ben oynayabildiğim kadar futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Kendimi iyi hissettiğim sürece oynamak istiyorum. Şu an 34 yaşındayım. Avrupa'da bir çok futbolcu 37-39 yaşına kadar oynuyor. Mesela Tugay'ın Avrupa'da değeri hala çok yi kulübü hala onunla sözleşme imzalıyor. Tugay Türkiye'de olsaydı belki de onun da futbol hayatını bitireceklerdi. Bu durum sadece Türkiye'ye özgü. Biz bunları aşmak istiyoruz. Bunu da benim gibi futbola devam eden 36-37 yaşına kadar futbola devam eden futbolcular başarır. Türkiye'de 32-33 yaşına geldiğinizde yaşlı futbolcu oluyorsunuz. Artık o futbolcuda verim alamazsınız deniyor. Bunu aşmak için bir kaç futbolcunun örnek olması lazım. Ben de bu yönde adım atmak istiyorum. Oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Noa Lang için ayrılık iddiası!

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi























