Yine domuz gribi!
Galatasarayımızda futbol takımı kaptanı Arda Turan'ın ardından, genç oyuncular Emre Güngör ile Ufuk Ceylan da domuz gribi oldu.
Anadolu Ajansı

Galatasarayımızda futbol takımı kaptanı Arda Turan'ın ardından, genç oyuncular Emre Güngör ile Ufuk Ceylan da domuz gribi oldu.
Sarı-kırmızılı kulübün doktorlarından İlker Yücesir, domuz gribi olan iki oyuncunun durumlarının iyi olduğunu belirterek, ''Çok hafif geçiriyorlar. Hafif ateşleri oldu ve durumları oldukça iyi. Ama tabii ki adı korkutuyor, ancak korkulacak bir durum yok'' dedi.
Yücesir, kaleci Ufuk Ceylan'ın, bugün antrenmana çıkmak için tesislere dahi geldiğini belirtirken, ''Buna izin vermedik, ancak sağlık durumlarının iyi olduğunun bir göstergesi'' ifadelerini kullandı.
Diğer yandan, solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle Bursaspor maçı kadrosuna alınmayan Linderoth'un durumunun ise alerjik olduğu bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Türk taraftarlar, Arda Güler'i yalnız bırakmadı

Sassuolo, Ipswich Town'dan kaleci Arijanet Muric'i kiraladı

Rodrygo'dan mesaj: Takımda kalacak mı?

Giovanni Leoni, Liverpool'a çok yakın!

Atalanta'dan Fulham'a teklif: Muniz

Bayer Leverkusen'den 30 milyon euro'luk talep!

Leeds United, Calvert-Lewin ile anlaştı!

Premier Lig'de hakem kameraları test edilecek!

Rasmus Hojlund, Milan'a gidiyor!

PSG - Tottenham: Muhtemel 11'ler
