Yıldıray'a teklif
Sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, hazırlık maçı için İzmir'e gelen Hertha Berlin'in yıldızı Yıldıray Baştürk ile Princess Otel'de yaklaşık 1 saat görüştüler. Yıldıray'a önümüzdeki yıl için 2.5 milyon Euro teklif eden sarı kırmızılılar, yıldız oyuncudan en kısa sürede kendilerine yanıt vermesini istediler.
Yıldıray ise, öncelikli tercihinin Türkiye olmadığını bildirerek, "Yine de teklifiniz çok güzel. Bunu düşüneceğim. Türkiye'ye gelirsem, zaten bu takım Galatasaray olacak" diyerek, sarı kırmızılı yöneticilere az da olsa ümit verdi.
Böylece Geleteserey yönetimi, gelecek yıl Hamit ile Yıldıray'ı birlikte transfer ederek, alt yapıdan gelen gençler ile birlikte yeni bir takım yaratmayı hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Can Uzun'a Hütter ve Götze'den övgü!

Carvajal'dan Arbeloa'ya dikkat çeken yanıt!

Gonçalo Ramos'tan PSG'den ayrılık sürecine ilişkin itiraf

Manchester United'da Carrick ve Fernandes yüzleşti!

Kompany'e ne oldu; doktorlar da bulamadı!

Real Madrid'den Çin halkına Mbappe özrü!

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister























