Yıkım yok, turnuva var..!

G.Saray'da stat işi her geçen gün değişik bir boyut alıyor. Başkan Özhan Canaydın ve yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nı yıkıp yeni bir stat yapmak için harıl harıl para ararken, yıkım için de kollar sıvanmıştı. 28 Ağustos'ta sona eren yıkım izninin yanı sıra Ali Sami Yen'e kazma vurulmasına rağmen dün sürpriz bir gelişme yaşandı.
Ali Sami Yen Stadı inşaatının başladığına dair tabela asılırken, Galatasaraylı Sporcular Derneği burada bir turnuva organize etti. Uluslararası Karadeniz ülkeleri veteran oyunları turnuvasına Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Ukrayna, Romanya, Rusya ve Gürcistan'dan takımlar katılacak. Ancak stadın yıkım olayı akla gelince kafalarda karışıyor.
Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı ertelendiği gibi birde turnuva düzenlenmesi G.Saray yönetimini üyelere karşı bir hayli zor durumda bırakacağı iddia edildi. Yöneticiler stadın tamamen yıkılması konusunda kesin bir bilgi veremezken, cuma günü start alacak turnuvanın programının da belli olması oldukça ilginç bir gelişme olarak değerlendirildi.
MÜSABAKA PROGRAMI
12 Eylül Cuma-Ali Sami Yen Stadyumu
G.Saray-Novorossiysk
Odessa-Varna
G.Saray-Odessa
Varna-Novorossiysk
13 Eylül Cumartesi Ali Sami Yen Stadyumu
Odessa-Novorossiysk
G.Saray-Varna
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
