Yeni hedef Kıtalararası kupa
Bu şampiyonluğun Avrupa basınında Türkiye'den daha fazla yer aldığını ifade eden Polat, şöyle devam etti: ''Dilerim Türk basını ve sporseverleri de tekerlekli sandalye basketbola Avrupa'dakiler kadar ilgi gösterir, duyarlı olur. Hedef kıtalararası şampiyonluk. Türkiye'nin kıtalararası şampiyonu yok. Yükünüz daha da ağırlaştı. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirip kıtalararası şampiyon olarak dönmenizi istiyorum. O zaman onbinlerce insan sizi havalimanında karşılar, daha iyi anlarlar.''
Polat, hafta sonunda futbolculardan da şampiyonluk beklediklerini ifade ederek, ''Sutopunda, yelkende, kürekte şampiyonlarımız var. Önümüzdeki hafta divan kurulumuzda bunları tek tek anons edeceğiz. İnşallah tekerlekli sandalye basketbolcularımızdan sonra aynı sevinci bu hafta futbolcularımız da yaşatır bize. Bayan ve erkek basketbolumuzda da şampiyonluk bekliyoruz. Eğer bu isteklerimiz olursa Galatasaray, sportif açıdan muhteşem bir sezon geçirmiş olacak'' diye konuştu. Polat, bayan basketbol takımının yarın Fenerbahçe ile yapacağı play-off final serisi maçını salonda izleyeceklerini söyledi.
Polat, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle para cezası verdiğinin hatırlatılması üzerine, ''Federasyonumuzun kararına saygılıyız'' demekle yetindi. Bu arada Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kaptanı Ahmet Mencik, Polat'a, kıtalararası şampiyonanın kasım ayında Japonya'da yapılacağını hatırlatarak, ''Amerika, Avustralya ve Asya şampiyonları arasında Avrupa şampiyonu olarak, kıtalararası şampiyonluğu kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!

Vinicius Junior'dan Xabi Alonso itirafı: "Zor bir dönemdi"
























